VAR SKA EVENTET VARA?

Medeltida valv, havsutsikt, ruin eller slott? Inramningen, platsen för ditt event eller fest är lika viktig som maten.
Vi kan erbjuda många lokaler, egna restauranger, festvåningar och läckra ruiner.Räcker inte det finns det många fler lokaler som vi kan boka.
För oss är ingenting omöjligt och vårt kontaktnät är svårslaget när det kommer till att hitta passande lokaler för personalfesten, födelsedagskalaset, mässan eller bröllopet.

FRIMIS KROG

Frimis ligger vackert beläget mitt i Visbys innerstad.
Här finns en vacker trädgård dominerad av valnöts- & mullbärsträd samt den fantastiska vyn mot St Nicolai kyrkoruin.
Ruinen är vad som återstår av dominikanernas kyrka som förstördes i samband med lübeckarnas stormning av Visby år 1525. Själva Frimurarhuset har en unik miljö med inspiration av 1700-talet men huset har anor från 1100-talet även om huvuddelen av huset byggdes vid förra sekelskiftet.

Här ordnar vi fester för både små och stora sällskap. I lokalerna finns två salonger, Matsalen som rymmer upp till 140 personer och Salongen som rymmer upp till 40 personer.

Lokalerna på Frimis är lämpliga till bland annat
– Jubileum
– Bröllop
– Dop/Namngivningsfest
– Minnesstund
– Middagar & mycket mer….

Välkommen att besöka Frimis egen hemsida där du kan få mer information och inspiration.

MEDELTIDSKÄLLAREN BISTRA HAREN

Välkommen ner i de vackra källarvalven! Här serverar vi allt från Medeltida Gästabud till bröllopsvickningar. Slå dig ner vid en av träbänkarna i källarvalvet från 1200-talet. Redan 100 år innan Waldemar Atterdag brandskattade Wisby var den här källaren i bruk. Känn historiens vingslag svepa genom rummet och få stearinljusens lågor att flämta. Njut av mat & dryck som serveras av tidsenligt klädda kökspojkar och pigor. Lugnet bryts av gycklare som roar gästerna med musik och allehanda upptåg.

Ni väljer själva nivån på kvällen, allt ifrån en enkel öl med tilltugg på vägen mot ett annat evenemang till en helkväll med Medeltida Gästabud komplett med gycklare och musiker.

S:T NICOLAI RUIN

För den grupp som vill ha en upplevelse över det vanliga kan vi erbjuda en middagssittning i St Nicolai ruin. I den gamla kyrkoruinen dukar vi upp till middag, med ljussättning och eldar skapar vi en fantastisk miljö, sedan kryddar vi den med underhållning och god mat.

Trätallrikar eller vita dukar?
Det finns några olika vägar att gå vid en middag i S:t Nicolai.
Antingen väljer man ett medeltida tema, då personalen arbetar i tidstypiska kläder, menyn är inspirerad av medeltiden och underhållningen är gycklare, trollkarlar och eldartister.
Eller så dukar vi upp en klassisk middag med vita dukar och levande ljus. I den otroliga miljön inne i ruinen skapas en härlig kontrast med en klassisk dukning och fine dining. Här passar ju ett brett spektra av artister, till exempel har vi haft Linda Lampenius, Gladys del Pilar och Con Rytmo (trumvirtuoser som uppträder på höga pinnar).
Bara fantasin sätter gränserna.
St Nicolai är en mycket flexibel lokal, vi har till exempel tagit in hästar med ryttare som en del av underhållningen och det är inga problem med att få in en symfoniorkester om man hellre vill det.Klicka här för att se några exempel på event och mingel vi har utfört.

BORGEN

Centralt belaget i Visby innerstad, direkt innanför Österport med närhet både till den gamla stadskärnan och till det moderna centrumet.
Med en liten scen och möjligheter till flexibel möblering är den här lokalen lämplig för mindre föreläsningar, årsmöten, personalfester m.m. Vi kan efter behov ordna underhållning eller dans som en liten avslutning.

SÖKER DU FORTFARANDE LOKAL?

Med ett brett kontaktnät kan vi i de allra flesta fall hyra in in en lokal efter era behov.
Sporthall, bondgård, ruin, festvåning eller varför inte ett residens?
Presentera dina förutsättningar och behov så kommer vi med ett förslag på en eller flera lokaler som kan passa.

Tält
Vi kan alltid hjälpa er med tak över huvudet till era event. Om ni vill ha ert event på en speciell plats kan vi hjälpa er med flexibla tältlösningar för de allra flesta behov. Till tälten kan man beställa golv, mattor, gardiner, belysning, värme, möbler och skapa en läcker miljö efter era önskemål.