MATMUREN ORDNAR DIN FEST

Att arrangera en fest kräver en hel del planering. Vi har stor erfarenhet av att arrangera bröllopsfester och kalas av alla de slag och kombinerar gärna era egna idéer och önskemål med våra förslag.
Tag bröllopsskålen eller välkomstdrinken under valnötsträdet i Frimis vackra trädgård. Gå sedan in i den vackert dukade festvåningen och avnjut en härlig middag. 

Väljer du att arbeta med oss kan vi hjälpa dig med mer än mat och dryck:
Dekoration
Det vi inte har själva kan vi alltid hyra in. Med ett upparbetat kontaktnät av blomsterhandlare och med företag som hyr ut eller säljer dekorationer, stolsöverdrag med mera kan vi lösa det mesta.
Musik
Underhållning är viktig på en fest. Vi kan hjälpa dig med att boka Dj, artister, coverband, gycklare med mera.

NJUT AV ER STORA DAG

BRÖLLOP – NJUT AV ER STORA DAG

Om det finns en enda dag i livet då Ni är värda allas uppmärksamhet, lycka och kärlek är det på er bröllopsdag.
Hos oss får du det personliga mötet och tryggheten med arrangemanget. Vi hjälper till att vägleda er genom menyer och drycker till middagen så att vi tillsammans skräddarsyr Er alldeles speciella högtidsdag.

Bröllopsmenyer
Vi har sammanställt några av våra populäraste rätter. De kan kombineras helt efter ert tycke och smak. Har ni egna förslag och önskemål så skräddarsyr vi såklart menyn efter det.

 

FESTLOKALER

FRIMIS

Med sitt unika läge, mitt i Visby innerstad och med en egen stor trädgård, passar Frimis utmärkt för bröllopsfester. Klassiskt vackra lokaler och närheten till St Nicolai ruin gör upplevelsen ännu större.
Här finns också vår Medeltidskällare, en stämningsfylld lokal som passar fint för vickningen eller för ett mindre medeltida bröllop.

Välkommen att besöka Frimis egen hemsida för mer information och inspiration.

S:t NICOLAI RUIN

Det har blivit väldigt populärt att ha sin bröllopsmiddag inne i ruinen. Den sagolika miljön med de ålderdomliga valven och fåglarnas flykt genom takbågarna skapar en härlig stämning i kärlekens tecken. Här har vi dukat upp både för klassiska bröllopsmiddagar och medeltida bröllopsfester.
Vill ni ha dans efter middagen så kan festligheterna fortsätta på Frimis.

Klicka här för att se några exempel på event och mingel vi har utfört.

BISTRA HARENS MEDELTIDA VALV

För de lite mindre kalasen kan vi presentera en lokal med fantastisk atmosfär.

Under de mäktiga valven dukar vi upp till middag för upp till 80 personer. Här passar det utmärkt med medeltida gästabud och bröllopsfester men även en klassisk middag får det lilla extra i den unika miljön.

Välkommen att besöka Frimis egen hemsida för mer information och inspiration.